Juan Dominguez (ES)

Juan Domingez was eerder te gast bij BUDA in Kortrijk toen hij het festival Winter Holiday, Somewhere in between fiction and reality cureerde. De toonaangevende voorstelling BLUE was toen te zien, die voor veel jonge Europese choreografen en dansers een belangrijke referentie is omdat ze binnen dansvoorstellingen de grenzen tussen fictie en realiteit sloopte. Tijdens What's the Matter with Cooperation was Clean Room season 3 te zien. 

Juan Dominguez is een kunstenaar verbonden aan het apap-netwerk, waar BUDA één van de partners is. Meer info over het netwerk vind je hier

Juan Dominguez: Clean Room, seaon 2

Clean Room, season 2

Samenzwering? Intrige? Verraad? Community!

Televisieseries bestaan nog maar een halve eeuw, maar zijn zo sterk ingebed in ons dagelijks leven. Met dit uitgangspunt werd het publiek tijdens het eerste seizoen van Clean Room meegenomen op een trip doorheen verschillende lagen van de realiteit. Fictie werd werkelijkheid en Juan Dominguez speelt met dezelfde strategieën die tv-series hanteren.  Deze hilarische trip vol verrassingen was vorig jaar te zien in kunstencentrum Vooruit Gent en in Berlijn.

Tijdens het tweede seizoen gaat de Spaanse performer en choreograaf Juan Dominguez na “wat we samen kunnen doen, die we niet alleen kunnen”.

Net zoals tv-series hebben we verschillende episodes nodig om tot de plot te komen. Zo daagt Clean Room het publiek uit om terug te komen voor de volgende afleveringen en dus alle voorstellingen te volgen, verspreid over drie avonden. Hierbij maken jullie deel uit van een performance en zijn tevens de protagonisten. De gedeelde ervaringen zullen zich opstapelen en verweven tot de seizoensfinale!

“None of us ever faced a situation like this before.” – Maria-Carmela Mini, artistiek directeur Latitudes Contemporaines.

In het kader van Latitudes Contemporaines, een hedendaags dansfestival in Lille.

In residentie:
On tour:

Eerdere residenties

Juan Dominguez (ES): My Only Memory 07.05.2018 - 27.05.2018 Budascoop