Carole Perdereau (FR)

De Franse performer en choreografe Carole Perdereau studeerde in ’97 af aan SNDO Amsterdam (School voor Nieuwe DansOntwikkeling) en maakt eigen werk sinds ’99. Ze danste voor diverse choreografen en was vorig jaar in residentie in la Chambre d’Eau in Le Favril en maakte de film Près de chez nous un pas de biche die te zien was in Le Quesnoy. Ze speelde in uiteenlopende producties, voorheen nog in Monumental from Jocelyn Cottencin in Centre Pompidou Paris.

Haar werk richt zich op hardnekkige, halsstarrige situaties die het nu versterken en verstoren. Vol zelfbedachte personages zonder verleden of toekomst. Haar schriftuur schakelt tussen wat je ziet en wat ze je geeft om te zien, met liefde voor instabiliteit en onevenwichten.

Carole Perdereau (FR): Ouest

Ouest bevindt zich op de grens tussen een filmscène die moeite heeft om te starten, en een plastic installatie die in loop afspeelt. Carole wil tijd, ruimte en events tonen, die hetgeen wat verworven lijkt te verdelen en uit balans brengen. Dit is een evoluerend project sinds 2016, dat steeds wijzigt en transformeert telkens er een nieuwe persoon interveneert. Tijdens deze residentie in BUDA zal Carole werken met acteur Mathieu Montanier, die het stuk zal spelen in juni 2019 tijdens Almost Summer festival. 

In residentie:
On tour:

Eerdere residenties

Carole Perdereau (FR): L’Assaut 20.06.2016 - 01.07.2016 Budatoren