• In tuin Broelkaai 6

Jullie kiezen de crowd pleaser voor deze avond! Wordt het Ryan Gosling tijdens een legendarische ruimtemissie en als eerste man op de maan in First Man? Of Lady Gaga, met de vertolking van het jaar, die als aspirant zangeresje wordt gelanceerd door Bradley Cooper in deze aangrijpende romance A Star is Born. Kies via de facebookpoll op de pagina Budafilm 2 weken voor de filmavond!

First Man
Drama. Historie. Damien Chazelle – US 2018, 2u21
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Een kijk in het leven van de Amerikaanse astronaut Neil Armstrong en de legendarische ruimtemissie waardoor hij de eerste man werd die een voet op de maan zette op 20 juli 1969. We volgen zijn reis die leidt tot deze gebeurtenis, die als een van de gevaarlijkste in de geschiedenis van de ruimtereizen genoemd mag worden. Hiertoe behoren ook de offers die hij en het land moeten brengen.

Na het kassucces La La Land cast Chazelle Ryan Gosling als de eerst man op de maan.

of

A Star is Born
Drama. Bradley Cooper – US 2018, 2u05
Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld

A Star Is Born is een aangrijpende, doorbloede romance  - over een muzikant op zijn retour die een aspirant zangeresje lanceert - zoals Hollywood ze nog zelden maakt. Dit is zowel de verdienste van Bradley Cooper als van Lady Gaga. Cooper ontpopt zich tot een uitstekend regisseur en Lady Gaga zet mogelijk de vertolking van het jaar neer door meer dan twee uur over te komen als een vrouw van vlees en bloed.

Speeldata

* Dit is de laatste voorstelling voor deze film. De film zal niet meer verlengd worden.