Once Upon A Time There Was School / ONLINE

Een online tekst wacht om gelezen te worden. Dag na dag vervaagt die tekst, om volledig te verdwijnen tegen 27.04.17. Maar voor hij voorgoed weg is, vragen we jou om de tekst te doordrenken met andere teksten, zodat er nieuwe ideeën ontstaan met andere online bezoekers. Waarheid of fictie, teksten geschreven door jou en mij, theorie, poëzie, grapjes, statements of beelden – alles wat in je opkomt als je de tekst leest, is welkom. 

Hoe werkt het: 

Ga naar: http://once-upon-a-time-there-was-school.budakortrijk.be/

Je wordt uitgenodigd om Once Upon A Time There Was A School te doorlezen. Als een woord, een zin of een idee in de tekst je aan een andere tekst of beeld doet denken, voeg die dan toe (online vind je makkelijke instructies). Wees welkom om deel te nemen aan een collectieve publicatie, inclusief alles wat je stimuleert om te denken aan, herdenken aan of weg doet denken van school.

Once Upon A Time There Was School / IN SPACE

Ooit, lang lang geleden, zaten we op school. Sommigen zijn er nooit vertrokken, anderen willen er nooit terug. Allicht hebben we allemaal heel persoonlijke herinneringen, nostalgisch of kritisch, aan onze schooltijd. Woorden en gedachten zullen hun weg vinden van een collectieve online publicatie naar de muren en vloeren van het theater. Die woorden zullen transformeren in persoonlijke anekdotes, verteld door wie ze delen wil…

  • dagticket: €15 | €10 (studenten, leerkrachten, professionelen)
  • reserveren: online | info@budakortrijk.be | 056/22.10.01