TIENERS TUSSEN 15 EN 19 GEZOCHT VOOR EEN VOORSTELLING!

Ben je een tiener tussen de 15-19 jaar?

Zijn er bepaalde zaken over je lichaam waarbij je je ongemakkelijk voelt als je erover praat?
Dan zoeken wij jou voor een nieuwe voorstelling.
 

Body of Knowledge is een performance waarin verschillende manieren waarop tieners en volwassenen over hun lichaam praten worden verkend (onderwerpen zoals pijn, veroudering, plezier, verdriet, schaamte, seksualiteit, grenzen en toestemming kunnen aan bod komen).

Tijdens de voorstelling bellen de tieners vanuit hun eigen slaapkamer naar een volwassen persoon in het publiek. Op die manier spreken ze live met een publiek in het theater.
Jij, de tiener, bepaalt en schrijft zelf de vragen die je wilt stellen. Alles zal anoniem zijn en je hoeft nooit iets over jezelf te vertellen.


Een ander deel van de voorstelling bestaat eruit dat je, samen met de andere tieners, een concert op afstand uitvoert voor het publiek, dat ernaar luistert via de luidspreker van de telefoon.
 

Lijkt dit iets voor jou? Dan kan je deelnemen!

Het project komt volgend jaar naar Kortrijk, met workshops in september en een voorstelling in februari.
Kan je niet wachten tot dan? Dan kan je ook deelnemen aan de voorstelling op 31 mei en 1 juni in Amsterdam. En dat gewoon vanuit je slaapkamer!

Vereisten:

  • Je bent vrij in het weekend van 30 en 31 maart om deel te nemen aan een workshop in Kortrijk
  • Je bent beschikbaar voor een repetitie op 22 en 23 april (Kortrijk of thuis)
  • Je bent beschikbaar op de avonden van 31 mei en 1 juni (van thuis uit)
  • Je kan Engels spreken en begrijpen


Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen of als je vragen hebt, stuur dan een mailtje – in het Engels- naar de kunstenares Samara hersch.samara@gmail.com.
Het is de bedoeling dat wie deelneemt aan de voorstelling in Amsterdam, ook deelneemt aan de workshops en voorstellingen in Kortrijk.


Niet beschikbaar op bovenstaande data, maar wil je graag op de hoogte blijven van de data in september en februari? Stuur dan een mailtje naar famke@budakortrijk.be