COME CLOSER - 15 jaar BUDA

Begin september is kunstencentrum BUDA (Kortrijk) precies 15 jaar actief in Budascoop en dat vieren we met bijzonder voorstellingen en eigenzinnige films.

Het programma is een klein patchwork – ingegeven door hier en (n)u. Lees het als een staalkaart van wat BUDA is én wil zijn: een plek die heel hard achter, naast en rond de kunstenaar gaat staan, omdat dit hét moment is om te focussen op het ondersteunen van het proberen. Een complot, open en bloot, tussen onszelf, kunstenaars en publiek – vol podiumkunsten, film en veel tussenvormen.

Zelf proberen we zo open mogelijk te zijn, het heden te bevragen en de toekomst te herdenken. Om samen te leren of het ook anders kan. Dat anders zal je merken. In de nieuwe huisstijl en missie, in onze gebouwen en waarschijnlijk ook aan ons.

Blij dat we er al exact 15 jaar mogen zijn voor jullie. We trakteren met waar we goed in zijn: bijzondere voorstellingen, toonmomenten, eigenzinnige films, een warm onthaal. Kom maar af. Kom dichterbij.

Kristof, Mathilde, Lieve, Bram, Kevin, Eef, Marlies, Marlies, Famke, Annelies, Brecht, Joost, Maureen, Tom, Bram, Michiel

ONTDEK HET PROGRAMMA HIER