• Engels Gesproken
  • 30min

In deze lezing – met live muziek – praat Mette Edvardsen over taal en herhaling als leidraad binnen haar werk. Wat betekent het om iets steeds opnieuw te doen? Every word was once an animal is deel van de reeks Music For Lectures van Burrows en Fargion, dat als doel heeft om de academische praktijk te doen versmelten met de huidige staat van performance en dat in combinatie met het werk van een andere kunstenaar, zoals hier van Mette Edvardsen. 

Reserveren kan hier 

MANYONE 

Enkele jaren geleden richtten kunstenaars Sarah Vanhee, Mette Edvardsen, Alma Söderberg en Juan Dominguez Manyone op, een structuur om hun werk op een duurzame manier te organiseren. Manyone functioneert niet als een label, maar is gebaseerd op gedeelde affiniteiten en hun verlangen om zich met elkaar te verbinden en elkaar te ondersteunen als kunstenaars. 
In het eerste weekend van Almost Summer festival presenteren ze een selectie van hun eigen werk, voorafgegaan door een gesprek en gevolgd door Many Cocktails in de tuin. Hun jaarlijkse bijeenkomst – met het publiek en met elkaar – vindt deze keer plaats in kunstencentrum BUDA, dat hen op lange termijn ondersteunt.