* goesting om samen met The Teenage Choir of Love and Sex liedjes te schrijven en/of te zingen

The Teenage Choir of Love and Sex is een IJslands jongerenkoor dat liedjes brengt die ze zelf schreven, gebaseerd op hun eigen romantische en seksuele ervaringen. Het koor reist naar verschillende steden en nodigt er lokale jongeren uit om samen met hen nieuwe liedjes te schrijven.

Het koor zingt voor zichzelf én voor anderen. Ze zingen voor liefde, nieuwsgierigheid en liefdesverdriet. Ze zingen voor elke maagd én elke wildebras – zodat ze zich nooit meer alleen hoeven te voelen.

Dat kan als je …

  • tussen de 16 en 20 jaar bent
  • er comfortabel mee bent om in het Engels te spreken en te zingen
  • er voor open staat om verhalen te delen over liefde, gender en seksuele ervaring en/of van zingen houdt en je graag je eigen verhalen of die van anderen op het podium wil brengen

Check, check, check? Dan zoeken wij jou!

Als je graag wil meedoen zal één van de IJslandse jongeren jou contacteren (via brief, mail, social media, ...) zodat jullie elkaar al een beetje beter kunnen leren kennen. In de week van 14 tot 20 september komt het koor naar Kortrijk voor enkele workshops. Je leert liedjes die ze al geschreven hebben en maakt samen nieuwe nummers.

Uiteindelijk brengen jullie samen met de IJslandse jongeren Teenage Songbook of Love and Sex op 3 december voor een publiek in Muziekcentrum Track tijdens het internationale NEXT festival.

Goesting? Stuur dan een mailtje naar famke@budakortrijk.be.

Vind je dit een super tof project, maar ben je niet zeker over je zingen? Je kan ook gewoon je verhalen delen, zonder op het podium te staan.