• Engels gesproken
  • 60min

Breng een uur in de natuur door, samen met de Manyone-artiesten, met aardbeien en lokale champagne. Zij stellen elkaar vragen op basis van hoe ze zich elkaars praktijk voorstellen. Sommige vragen kunnen gaan over een specifieke voorstelling, andere over interesses, die door de vier kunstenaars gedeeld worden en nog andere dwalen misschien wat af, om dan toch hun weg naar de relevantie terug te vinden via een achterdeur in de discussie. Zonder twijfel zal het gesprek breed uitwaaieren, tot bij het publiek.

Reserveren kan hier 

MANYONE

Enkele jaren geleden richtten kunstenaars Sarah Vanhee, Mette Edvardsen, Alma Söderberg en Juan Dominguez Manyone op, een structuur om hun werk op een duurzame manier te organiseren. Manyone functioneert niet als een label, maar is gebaseerd op gedeelde affiniteiten en hun verlangen om zich met elkaar te verbinden en elkaar te ondersteunen als kunstenaars. 
In het eerste weekend van Almost Summer festival presenteren ze een selectie van hun eigen werk, voorafgegaan door een gesprek en gevolgd door Many Cocktails in de tuin. Hun jaarlijkse bijeenkomst – met het publiek en met elkaar – vindt deze keer plaats in kunstencentrum BUDA, dat hen op lange termijn ondersteunt.