• BE 2019, 1u30
  • Regie: Frederike Migom
  • met o.a.: Bebel Tshiani Baloji (Binti), Mo Bakker (Elias), Joke Devynck (mama Elias), Baloji (papa Binti), Tatyana Beloy en Aboubakr Bensaihi
  • Nederlands gesproken

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden, net zoals haar idool Tatyana. Maar op een dag moet ze met haar papa Jovial vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten. Schuilend in een boomhut ontmoet ze Elias en de twee worden vrienden. Terwijl Binti Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met de mama van Elias, zodat ze in het land kunnen blijven.

Winnaar Beste Film (door professionele jury) op het JEF festival, winnaar Beste Film en eervolle vermelding door kinderjury op FIFEM (Internationaal Kinderfilmfestival Montréal)

 

*** EXTRA *** Op zondag 7 april komen regisseur Frederike Migom en hoofdrolspelers Bebel Tshiani Baloji, Mo Bakker en Baloji langs in Budascoop voor een Q&A en meet & greet na de film. Onze BUDAmbassadeurs zullen hen en jullie met plezier ontvangen!

Reserveren kan hier!