Word BUDA vrijwilliger

kunstencentrum buda is op zoek naar:

* enthousiaste BEGELEIDERS van filmeducatieve workshops in en rond de mammoet tijdens cinemaatjes *

Kunstencentrum BUDA organiseert workshops voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar in de filmeducatieve installatie, Mammoet.
Mammoet is een interactieve studio waarin kinderen figuurtjes creëren voor het schaduwspel, een eigen animatiefilm maken en in het filmmuseum met zoötropen, praxinoscopen en flipboekjes ontdekken hoe film gemaakt wordt.

Jouw functie:

  • Je begeleidt een groep kinderen (10 à 25) bij de ontdekking van de wondere wereld van de film.
  • Dit doe je vooral op zondagnamiddagen, en tijdens kerst-, krokus- en paas-vakantie (planning in overleg met andere begeleiders!)
  • Je gebruikt alle mogelijkheden van de Mammoet, maar vindt het ook uitdagend om eigen filmeducatieve methodes te ontwikkelen.

Jouw profiel:

  • Je bent sociaal, enthousiasmerend en kan goed om met kinderen.
  • Je bent communicatief vaardig en flexibel.
  • Je hebt interesse in nieuwe media en film.
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van een groep kinderen.
  • Je bent frequent beschikbaar op zondagnamiddag of op weekdagen
  • Je bent bereid tot avond- en weekendwerk.

Verloning: vrijwilligersvergoeding 
Interesse? Mail een korte motivatie en cv naar eef@budakortrijk.be
De ontwikkeling van de MAMMOET is mede mogelijk door steun van Lions Mercurius Kortrijk, Pop-up GUSTA, Staminee den Boulevard en Tower Awards

 

* FILMKASSIERS GEZOCHT *

Ben je student en gebeten door film? Word filmkassier! Als vast vrijwilliger ben je welkom op élke film- en podiumvoorstelling!
Voor meer info: Mail naar lieve@budakortrijk.be

 

* WEEKENDKASSIERS GEZOCHT *

Zin om als student een beetje zakgeld bij te verdienen in het weekend? Met één van de leukste studentenjobs? als in: ons filmpubliek op een warme en enthousiaste manier onthalen met de grootste glimlach, op zaterdag (17:00 – 21:00) en zondag (13:00 – 21:00)? 
Interesse? Mail naar lieve@budakortrijk.be en vertel ons waarom jij dé student (18+) bent die we zoeken! 

 

* VRIJWILLIG(ST)ERS VOOR CATERING GEZOCHT *

’s Middags eten zo’n 20 tot 30 artiesten en teamleden samen. 
Als vrijwilliger maak je soep of een (pasta)slaatje en zorg je voor een buffetje van brood en beleg, afhankelijk van je inspiratie en wat er in de koelkast zit. Er is een professionele keuken met industrieel fornuis en vaatwasmachine. Uiteraard schuif je zelf mee aan tafel; de ideale manier om ons kunstencentrum én de artiesten op een andere manier te leren kennen. En als vast vrijwilliger ben je welkom op élke film- en podiumvoorstelling!
Interesse of vragen? Stuur een mailtje naar famke.struyve@budakortrijk.be.

 

* PROMOTIETEAM ZOEKT UITBREIDING *

Voor tal van activiteiten voeren we uitgebreide promotiecampagnes. Daarvoor zijn we steeds op zoek naar enthousiaste studenten die graag op pad gaan om mee onze boodschap de wijde wereld in te sturen! Dat gebeurt door korte of langere flyeracties, het bemannen van een infostand of affiches in de stad verspreiden. In ruil kan je deelnemen aan diverse culturele activiteiten! 
Interesse? Mail naar marlies.coopman@budakortrijk.be